Wensballonnen

U hebt ze vast wel zien zweven in de lucht, die prachtige wensballonnen. Wilt u ook eens een wensballon oplaten of wilt u wensballonnen kopen voor een speciale gelegenheid? Dit doet u makkelijk, veilig en snel bij wensballonnenbestellen.nl.

Wensballonnen zijn perfect voor een speciale gelegenheid

Wensballonnen zijn kleine hetelucht ballonnen die opstijgen door warme lucht. Als u de wensballon heeft aangestoken zweeft deze na enkele minuten langzaam de lucht in. Erg mooi om te zien! Helemaal wanneer u met een groep een grote hoeveelheid wensballonnen de lucht in laat gaan creëert u samen een spectaculaire sterrenhemel.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Wensballonnen hartvorm rood
  Het oplaten van een wensballon Het oplaten van een wensballon is erg gemakkelijk. Door een brander in de ballon zal de lucht in de ballon warm worden. Warme lucht stijgt en zal de ballon laten opstijgen. Het is een prachtig gezicht, een ballon die opstijgt. De wensballon is nog lang te zien na da..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen hartvorm wit
  Een wensballon is technisch gezien niets anders dan een gewonen heteluchtballon. De lucht in de ballon wordt verwarmt door de brander die in de ballon zit waardoor de ballon stijgt. De wensballon vliegt erg hoog en ver dankzij de lichte contructie. Het stijgen van de wensballon is een zeer indrukwek..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen ovaal rood
  Wel eens naar de lucht gekeken naar een wensballon? Dat ziet er toch fantastich uit? Vooral wanneer de zon is ondergegaan. De lichtgevende wensballon begint zijn reis door de lucht wanneer de lucht in de ballon warm geworden is zodat de wensballon op zal stijgen. Het lijkt zeker een sprookje wanneer..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen ovaal wit
  Een wensballon als teken van liefde Verras je geliefde door haar mee te nemen naar een stil plekje waar je romantisch een wensballon voor je vriend of vriendin op laat stijgen. Kies voor deze speciale gelegenheid een wensballon in de vorm van een hart. Voor andere gelegenheden zijn andere vormen ..
  Vanaf: € 1,45

Wensballonnen zijn leuk om te geven aan iemand die belangrijk voor u is. Wensballonnen lenen zich ook perfect voor bruiloften, bij een geboorte, op Valentijnsdag of tijdens Oud & Nieuw. Maar ook als u afscheid neemt van een dierbare tijdens een begrafenis is het mooi om een wensballon de lucht in te laten. U maakt het oplaten van een wensballon extra speciaal door er van te voren een persoonlijke boodschap op te schrijven.

Veilige en betrouwbare wensballonnen bestelt u hier

Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten wensballonnen. Zo kunt u kiezen tussen rode en witte wensballonnen in een ovale vorm of in de vorm van een hart. Alle wensballonnen hebben dezelfde scherpe prijs, zijn biologisch afbreekbaar en brandveilig. Wensballonnen mogen het hele jaar door worden opgelaten, dus bestel ze vandaag nog op wensballonnenbestellen.nl!