Verzending

Al onze wensballonnen worden verzonden via PostNL. Wanneer u op werkdagen voor 's middags 15.00 uur een bestelling plaatst dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden en heeft u uw wensballonnen de volgende dag al in huis. U wensballonnen worden netjes in een doos verpakt. De verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Wensballonnen hartvorm rood
  Het oplaten van een wensballon Het oplaten van een wensballon is erg gemakkelijk. Door een brander in de ballon zal de lucht in de ballon warm worden. Warme lucht stijgt en zal de ballon laten opstijgen. Het is een prachtig gezicht, een ballon die opstijgt. De wensballon is nog lang te zien na da..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen hartvorm wit
  Een wensballon is technisch gezien niets anders dan een gewonen heteluchtballon. De lucht in de ballon wordt verwarmt door de brander die in de ballon zit waardoor de ballon stijgt. De wensballon vliegt erg hoog en ver dankzij de lichte contructie. Het stijgen van de wensballon is een zeer indrukwek..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen ovaal rood
  Wel eens naar de lucht gekeken naar een wensballon? Dat ziet er toch fantastich uit? Vooral wanneer de zon is ondergegaan. De lichtgevende wensballon begint zijn reis door de lucht wanneer de lucht in de ballon warm geworden is zodat de wensballon op zal stijgen. Het lijkt zeker een sprookje wanneer..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen ovaal wit
  Een wensballon als teken van liefde Verras je geliefde door haar mee te nemen naar een stil plekje waar je romantisch een wensballon voor je vriend of vriendin op laat stijgen. Kies voor deze speciale gelegenheid een wensballon in de vorm van een hart. Voor andere gelegenheden zijn andere vormen ..
  Vanaf: € 1,45