Wensballonnen bestellen

Eenvoudig online uw wensballonnen bestellen kan al vanaf € 1,45 p.s. Al onze wensballonnen zijn 100% brandveilig en gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Veel van onze klanten bestellen wensballonnen voor oud en nieuw, bruiloften, geboortes, begrafenissen, valentijnsdag of gewoon om iemand te verrassen. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Zodra u uw wensballonnen gaat bestellen kunt u deze veilig afrekenen met iDEAL.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Wensballonnen hartvorm rood
  Het oplaten van een wensballon Het oplaten van een wensballon is erg gemakkelijk. Door een brander in de ballon zal de lucht in de ballon warm worden. Warme lucht stijgt en zal de ballon laten opstijgen. Het is een prachtig gezicht, een ballon die opstijgt. De wensballon is nog lang te zien na da..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen hartvorm wit
  Een wensballon is technisch gezien niets anders dan een gewonen heteluchtballon. De lucht in de ballon wordt verwarmt door de brander die in de ballon zit waardoor de ballon stijgt. De wensballon vliegt erg hoog en ver dankzij de lichte contructie. Het stijgen van de wensballon is een zeer indrukwek..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen ovaal rood
  Wel eens naar de lucht gekeken naar een wensballon? Dat ziet er toch fantastich uit? Vooral wanneer de zon is ondergegaan. De lichtgevende wensballon begint zijn reis door de lucht wanneer de lucht in de ballon warm geworden is zodat de wensballon op zal stijgen. Het lijkt zeker een sprookje wanneer..
  Vanaf: € 1,45
 • Wensballonnen ovaal wit
  Een wensballon als teken van liefde Verras je geliefde door haar mee te nemen naar een stil plekje waar je romantisch een wensballon voor je vriend of vriendin op laat stijgen. Kies voor deze speciale gelegenheid een wensballon in de vorm van een hart. Voor andere gelegenheden zijn andere vormen ..
  Vanaf: € 1,45